Skræddersy til jeres formål - Tilgodese forskellighed - Øget kendskab til hinanden

Teambuilding

Skræddersy til jeres formål

Fokus på kommunikation og samarbejde

Vores engagerede instruktører gennemgår øvelserne, og de giver en konstruktiv feedback efter aktiviteten.

For at kunne løse øvelserne bedst muligt er kommunikation et gennemgående fokuspunkt, som fordres af det gode og konstruktive samarbejde. Øvelserne har til formål at skabe grin og engagement for deltagerne, så alle får en oplevelse af en hyggelig og spændende aktivitet.

Alt afhængig af jeres gruppes størrelse kan I med fordel opdeles i mindre grupper. Størrelsen af grupperne kan variere fra 4 til 20 personer.

Alle kan deltage, da øvelserne ikke er fysisk krævende og kan tilpasses til gruppens sammensætning. Er der specielle hensyn så informér Aalborg Outdoor ved booking af aktiviteten. 

Tilgodese forskellighed

Fokus på opgaver der tilgodeser forskellige personalegrupper

Aktiviteterne: De er sammensat, så de tilgodeser netop de personligheder, der er repræsenteret i jeres personalegruppe. Skriv hvilke personlighedstyper der repræsenteres i jeres personalegruppe, og aktiviteterne vil tilgodese de forskellige styrker og svagheder, de forskellige har.

Formål: At blive opmærksom på at alle i personalegruppen kan bidrage positivt til en opgave, at forskellighed og plads skaber et endnu bedre resultat. Fokus er på god teamspirit og samhørighed.

Øget kendskab til hinanden

Fokus på koncentration, strategi og effektivitet

Aktiviteterne: Deltagerne inddeles i mindre grupper. Grupperne kan inddeles i eksisterende teams eller på tværs af faglighed, arbejdsopgaver og så videre. Vi indgår gerne i dialog omkring hvilke øvelser der passer helt perfekt til jeres arbejdsplads. Øvelserne kan kræve fysiske, praktiske eller logiske evner, kombineret med eksempelvis hurtighed og grundighed.

Formål: Få kendskab til hinanden gennem teambuilding med konkurrence som en vigtig bestanddel. På en sjov, udfordrende og til tider frustrerende måde skærper vi konkurrencegenet i deltagerne. Der er krav om, at deltagerne er koncentrerede, strategiske og effektive. Oplevelsen af at komme følelsesregistret igennem sammen skaber en værdifuld samhørighed og noget at tale om efterfølgende.

Kan også arrangeres i andre skove

Fokus på aktiv opgaveløsning i Rold Skov

Aktivitet: Ud fra et kort over Rold Skov og et kompas skal hvert hold finde og løse forskellige praktiske, mentale og teoretiske opgaver, som løses på de afmærkede steder på kortet, hvorefter svarene afleveres til instruktøren. Til sidst kåres et samlet vinderhold. Aktiviteten kræver, at I bruger jeres sanser, paratviden samt holdånd.

Formål: At holdet skaber det bedste resultat ud fra en effektiv strategi, der tilgodeser brug af terræn, opfindsomhed og effektiv kortlæsning. Desuden får I uformelt samvær af en frisk gåtur i terrænet i Rold Skov og Rebild Bakker.

Udfordrer jeres færdigheder og bliv bedre sammen.

Vores forløb kan tilrettelægges, så netop jeres ønsker opfyldes. 

Priser fra 250,- pr. person.

Ønsker du et forløb med Teambuilding, så kontakt os ↓

[contact-form-7 id=”1319″ title=”Contact Form”]

da_DKDansk