Vandreture - Panoramaruten - Mariager - Hammer Bakker - Rold Skov - Rebild Bakker

Vandreture

Vandretur Panoramaruten

Panoramaruten (link) mellem Hobro og Bramslev Bakker er som den første i Danmark blevet certificeret som en Premium Vandrerute. For certificeringen står Deutsches Wanderinstitut, som har etableret Europas mest udbredte – og strengeste – kvalitetssystem for vandreruter. Kun de bedste ruter har mulighed for at passere dette nåleøje.

Længde og underlag: Ca. 10 km på trampestier og markveje i kuperet terræn. Der kan forekomme græssende dyr og kan være mudret i fugtigt vejr.

Der vil på turen blive serveret en sandwich lavet af udsøgte lokale råvare. Ved luksustur er sandwich byttet ud med pizza, som vi laver i pizzaovne. Pizzaer laves med hjemmebrag dej og med lokale råvare.

Tidsforbrug: ca. 3 timer

 

Vandretur ved Mariager – Alstrup Krat – Hohøj – Munkholmanlægget

Alstrup Krat er et skønt område med anlagt vandresti. Hohøj (link) er næste er et af Jyllands fornemste oldtidsmindemærker, ikke mindst takket være sin placering på et af Jyllands højeste punkter og med en vid udsigt over Mariager Fjord og bakkelandet omkring. Munkholmanlægget (link) er en fantastisk perle meget tæt på centrum i Mariager. Her er den skønneste natur og oplagte muligheder for gåtur i det grønne. 

Længde og underlag: Ca. 8 km på grussti, skovsti og trampestier i kuperet/letkuperet terræn. Terræn og mudret i fugtigt vejr.

Der vil på turen blive serveret en sandwich lavet af udsøgte lokale råvare. Ved luksustur er sandwich byttet ud med pizza, som vi laver i pizzaovne. Pizzaer laves med hjemmebrag dej og med lokale råvare.

Tidsforbrug: ca. 2,5 timer

da_DKDansk