Reserver

Reserver udstyr eller book et kursus

Bliv introduceret til et Stand Up Paddleboard og se Aalborg, Hobro, Mariager eller et helt andet sted fra vandsiden. Vores uddannede instruktører gør at du kan opleve SUP på en sikker måde, samt lære de basal teknikker.

Introduktionskurser foregår på roligt og beskyttet vand.

Inkluderet i prisen er leje af Stand Up Paddleboard, våddragt, neoprensko og svømmevest, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Den skønne sanseoplevelse med yoga på et SUP board ude på vandet er styrkende og udfordrende for din balance og core, en fantastisk måde at finde ind til din indre og ydre styrke på, en måde at glemme din måske hektiske hverdag på, og en virkelig effektiv måde at få hjælp til at finde indre ro, balance og koncentration.

Vil du se om havkajak er noget for dig, så er et havkajak introduktion forløb et godt udgangspunkt. Du bliver introduceret til de mest grundlæggende teknikker til fremadroning og bliver bekendt med grundlæggende forhold omkring kajakroning. 

IPP2 kursus er et begynderkursus, som er adganggivende til de fleste havkajakklubber. Der udstedes kursusbevis efter bestået kursus fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Kurset afholdes over 2 dage med 8 timer pr. dag. 

Inkluderet i prisen er leje af havkajak, våddragt, neoprensko og svømmevest, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Lej udstyr fra vores grejbank. Vi udlejer til private, institutioner og virksomheder. 

Book online eller ring på 50 57 51 15

Lej kanoer fra vores faste base ved Aabybro Mejeri og oplev den fantastiske Ryå.