Reserver udstyr eller tilmelding til kursus

Er outdoor livet nyt for dig? Skal du på tur i vildmarken og vil du gerne have lidt ekstrafærdighederne med i rygsækken eller måske vil du gerne have gjort en noget teori til praksis, så er Outdoor-kursus noget for dig.

Outdoor-kursus er kurset for dig, som ønsker at opleve naturen som medspiller i dit friluftsliv. Du vil lære at opbygge en lejr samt få viden om naturens adgangs-regler og turgrej.

Bliv introduceret til et Stand Up Paddleboard og se Aalborg, Hobro, Mariager eller et helt andet sted fra vandsiden. Vores uddannede instruktører gør at du kan opleve SUP på en sikker måde, samt lære de basal teknikker.

Introduktionskurser foregår på roligt og beskyttet vand.

Inkluderet i prisen er leje af Stand Up Paddleboard, våddragt, neoprensko og svømmevest, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Den skønne sanseoplevelse med yoga på et SUP board ude på vandet er styrkende og udfordrende for din balance og core, en fantastisk måde at finde ind til din indre og ydre styrke på, en måde at glemme din måske hektiske hverdag på, og en virkelig effektiv måde at få hjælp til at finde indre ro, balance og koncentration.

Vil du se om havkajak er noget for dig, så er et havkajak introduktion forløb et godt udgangspunkt. Du bliver introduceret til de mest grundlæggende teknikker til fremadroning og bliver bekendt med grundlæggende forhold omkring kajakroning. 

IPP2 kursus er et begynderkursus, som er adganggivende til de fleste havkajakklubber. Der udstedes kursusbevis efter bestået kursus fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Kurset afholdes over 2 dage med 8 timer pr. dag. 

Inkluderet i prisen er leje af havkajak, våddragt, neoprensko og svømmevest, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Lej kanoer fra vores faste base ved Aabybro Mejeri og oplev den fantastiske Ryå. 

da_DKDansk