"Gør det selv", "Standard", "Luksus"

Event / Polterabend - Outdoor

Se et udkast af vores mulige events nedenfor

Event for herreklubben, logen, polterabend, vennerne, veninderne, familien eller noget helt andet

Eksempler på hvad vi kan udbyder

Valgmuligheder

Gør det selv - Event

I lejer, vi leverer og afhenter udstyret

I lejer udstyret til de ønskede aktiviteter og I står selv for aktiviteterne. Vi leverer og afhenter udstyret på en ønsket lokation. Levering og afhentning behøver ikke nødvendigvis at være samme sted.

Planlæg og afhold selv den perfekte event med udstyr fra Aalborg Outdoor.  

Se priseksempel nedenfor

Standard Event

Vi leverer udstyr og afholder aktiviterne for jer.

Vores instruktør kommer med udstyret og står for aktiviteterne, så I kan koncentrerer jer om at hygge jer. Vi leverer og afhenter udstyret på en ønsket lokation. Levering og afhentning behøver ikke nødvendigvis at være samme sted.

Vi afholder de ønskede aktiviteter efter jeres ønsker. Aktiviteterne kan fordeles over kortere eller længere tid og på forskellige lokationer. 

Vi planlægger i samarbejde med jer og vi står for instruktion og grej.

Se priseksempel nedenfor

Luksus Event

Vi gør det hele

Luksus-Event/Luksus-Polterabend er til dem der vil ud i naturen, men gerne vil have os til alt det andet.

Vores luksus-Event er inklusiv aktiviteter, drikkevarer og madvarer. Der er mulighed for at købe drikkevarepakker med eksempelvis øl, vin, sodavand, drinks eller cocktails. Madvarer kan eksempelvis leveres med færdiglavet tilbehør og rå Ribeyes, Strip Loin, Entrecote eller Wagyu, som steges på medbragte optændte grills af jer eller os, alt efter ønske.   

Se priseksempel nedenfor

I kan eksempelvis lave events med

kanoer, havkajakker, SUPs, mountainbikes, pizzaovne, grills, bålfade, bålgryder, saunaer, koldvandskar, vildmarksbade, bowbattle, telte, lavuer, liggeunderlag, soveposer, recurvebuer, luftpistoler, pusterør, rapelling, træklatring, strategisk spil i skoven, teambuilding, vandretur, madlavning over bål og meget andet. Jeres event kan indeholde en eller flere af aktiviteterne:

Lokalitet

Vi afholder eventen, hvor det giver mening for netop jer, om det er Outdoor-polterabend, den årlige tur med vennerne, fødselsdag eller bare fordi du har lyst.
Priseksempler

Event og priser

Gør det selv - Event

Kanoer og mountainbikes for 450,- pr. deltager

Gør-det-selv Event med to forskellige aktiviteter.

Start ud med en kanotur på Lindenborg Å. Vi leverer kanoerne med udstyr ved Vælderskoven og afhenter dem ved Klepholm. Ved Klepholm har vi leveret mountainbikes med udstyr til jer, så I kan cykle retur ad grusstierne og eventuel tage en tur i fantastiske Rold Skov. Rold Skov har både stier og mountainbikespor, så man kan blive udfordret uanset niveau.

Der er mulighed for at skifte ud i aktiviteterne.

Standard Event

Havkajak, skydning og pizzabagning (ca. 4 timer) for 700,- pr. deltager

Standard Event med tre forskellige aktiviteter.

Start ud med en havkajaktur på Limfjorden ved Aalborg. Instruktøren kommer med udstyret og giver jer en sikker oplevelse på vandet. Turen går til skydning. Her vil der blive en konkurrence mellem holdene. Efter skydning fortsætter turen i havkajakken til pizzabagning i vores pizzaovne. Vi medbringer dej og diverse tilbehør og en kold øl eller vand.

Havkajakkerne kan skiftes ud med anden aktivitet, eksempelvis kano, SUP, mountainbike, træklatring, rapelling, vinterbadning eller andet.

Luksus Event

Underholdende aktiviteter, træklatring, Ribeye med tilbehør og ad libitum kolde øl og rødvin for 900,- pr. deltager

Luksus Event med to forskellige aktiviteter, mad og drikkevarer.

Start med forskellige underholdende aktiviteter i Hammer Bakker, efterfuldt af træklatring. Aktiviteter og træklatring har en varighed på ca. 2 timer. Efter aktiviteterne er der kolde øl og rødvin til hygge rundt om bålet. Efter ca. 1 time starter vi grills op og dækker bord (ved regn sættes pavillon op). Bagekartoflerne er færdigbage og skal blot lunes på grillen, salaten er klar til servering, Ribeyes skal steges på grills (af jer, mod merpris kan vi stå for ALT), leveres også med brød og smør.

Vores instruktør vil afholde aktiviteterne de første 2 timer, tænde grills op og dække op. I løbet af aftenen vil instruktøren komme og fylde op med øl/vin og tage tom emballage med retur.

Aktiviterne kan skiftes ud med anden aktivitet, eksempelvis kano, havkajak, SUP, mountainbike, bueskydning vinterbadning eller andet.

Generelt

Flere aktiviteter på samme dag

Oplevelser for alle aldre

Vi arrangerer flere events på samme tid og for forskellige aldersgrupper.

Booking

Kontakt Aalborg Outdoor på mail eller telefon

Husk at booke jeres aktivitet i god tid, så vi kan lave et arrangement netop den dag, der passer jer bedst.

Betaling

Vedrørende betaling

Ved reservation af aktivitet skal betaling eller delvis betaling ske inden arrangementet. 

da_DKDansk