Aalborg Sejlklub

Leveringssted
Vest for klubhuset

Aalborg Sejlklub ligger i den vestlige del af Aalborg. Adressen er Skydebanevej 40, 9000 Aalborg. Lejet udstyr bliver leveret på den vestlige side af klubhuset. 

Omkring Aalborg Sejlklub er blandt andet mulighed for at tage på tur til Egholm, Gjøl Havn, Aalborg Centrum, Nibe m. flere.

Aalborg Sejlklub har god plads i havneområdet til at øve. Det er ideelt hvis det er længe siden du har været på vandet og er “lidt rusten”. Limfjorden lige udenfor Aalborg Sejlklub kan godt have kraftig strøm og større bølger end resten af området omkring Aalborg, da Limfjorden bliver smal ved passagen mellem Egholm og Sejlklubben.

Limfjorden er velegnet til havkajak, dobbeltkajak, dobbelthavkajak eller Stand Up Paddleboard.

Ture fra Aalborg Sejlklub
Inspiration

Eksempler på ture fra Aalborg Sejlklub.

Tur til Egholm: Aalborg Sejlklub ligger ca. 0,5 kilometer fra Egholm og en tur rundt om Egholm er på ca. 12 kilometer. Man skal dog være opmærksom på at vandet omkring Egholm er meget lavt og man ofte er nød til at holde afstand til bredden. Det er en fordel at vælge et tidspunkt / en dag med højvandstand. Turen rundt om Egholm, kan ved lav vandstand, blive en del længere.

På Egholm er der en primitiv lejrplads med shelter og bålplads, som er et besøg hver. Det er ikke muligt at booke pladsen og der kan være en del besøgende i løbet af sommeren. Der er desuden også afmærkede vandreruter på Egholm.

Egholm er en naturperle midt i Limfjorden!

Tur ind mod Centrum: Der er 3-4 kilometer i til Centrum, hvor du blandt andet kan se Musikkens Hus, Utzon Center, Aalborg Havnebad og Jomfru Ane Parken. En super flot tur hvor du kommer forbi lystbådhavn, roklubben, under Jernbanebroen og Limfjordsbroen.

Ved Limfjorden omkring Aalborg kan der godt være en del strøm, specielt ved broerne.

Tur til Gjøl Havn: Turen til Gjøl Havn er en tur på ca. 14 kilometer. Gjøl Havn er en hyggelig havn, som blandt andet kan byde på spisesteder med udsigt over Limfjorden, Brugsen der ligger ca. 1 kilometer fra havnen og der er også flere vandre- og cykelruter i området omkring havnen.

Det er en god ide at tage turen til Gjøl Havn, ved først at tage til Egholm og derefter tage mod vest, da det her er det korteste vej til at krydse Limfjorden.

Tur til Nibe: Turen til Nibe er på ca. 19 kilometer og er en flot natur oplevelse. Nibe er en hyggelig by med et skønt havne miljø. Her er også mulighed for forskellige vandreture, blandt andet i Skalskoven, det er også her Nibe Festival afholdes.

En fantastisk cykelrute til Aalborg. Fra Nibe til Aalborg er der, langs Limfjorden, en skøn cykeltur til Aalborg.

Det er også muligt at få hentet det lejede udstyr i Nibe og eksempelvis få leveret cykler til cykelturen tilbage til Aalborg.

Tur fra A til B

Der er mulighed for en anden slutdestination.

I den forbindelse er det oplagt at leje cykler/mtbs til at komme retur til begyndelsestedet.

Ved leje af cykler vil de blive leveret ved jeres slutdestination. Leje af citybike til 150,- pr. stk. og mountainbike og el-citybike koster 250,- pr. stk inklusiv levering og afhentning. 

da_DKDansk