Aalborg Outdoor

Hvem er vi?

Aalborg Outdoors formål er at udbyde aktiviteter til virksomheder, institutioner og private i Nordjylland. Vi flytter aktiviteterne ud til din institution, virksomhed eller dig privat. Vi bruger lokalmiljøet, så jeres transport bliver minimeret, og I kan få inspiration til aktiviteter i “egen baghave”. Alt vores udstyr er flytbart og ikke forankret i en fast base, derfor er vores tilbud fleksible og tilgængelige i hele Nordjylland. Vi afholder dog også enkelte events udenfor Nordjylland.

Aalborg Outdoor er startet af Martin Funke. Martin har stor erfaring indenfor friluftsområdet og undervisning generelt. Han er uddannet skolelærer og er en del af instruktørkorpset. Med Aalborg Outdoor har han gjort hans store passion til hans levebrød. Martin står desuden bag firmaerne Aalborg Førstehjælp og Aalborg Cykeludlejning.

Instruktørkorpset i Aalborg Outdoor er alle passioneret indenfor netop det, de underviser i. Vi mener, at passion og glæde er fundamentet for en ekstra god oplevelse. Derfor har vores instruktører et solidt kendskab og interesse indenfor netop det, de underviser i.

Her er underafdelinger af Aalborg Outdoor, så vi kan sikre et endnu bedre produkt!

Aalborg Outdoor er mere....

Aalborg Outdoor er en del af Outdoor Events

da_DKDansk