Forløb til trivsel og selvudvikling

Beskrivelse af vores forløb

Teenspirit

AO Coaching og Aalborg Outdoor tilbyder hold til private samt kommunale skoler. Med henblik på trivselsoptimering og selvudvikling for unge, det hele sker på en uge. Vi har fundament i et erfaringsbaseret og velafprøvet koncept, ergo vi ved, at det er effektivt, og vi kan måle på det!

Grundlæggende:
Vi ved, at trivsel og uddannelsesparathed er en naturlig samt almindelig udfordring i skoleregi, vi har erfaringsbasis i, at der er brug for en massiv, og derefter kontinuerlig og planlagt indsats, der er funderet på en individuel elevprofil udviklet af os.

TeenSpirits fokus:

  • At fremme den unges trivsel
  • At opdage og handle på den unges løftepunkter
  • At den unge får nogle positive fællesoplevelser omkring følelser, identitet og tillid
  • At inddrage forældre i så vidt mulig omfang, samt skolen reagerer og indkalder forældre, såfremt det synes nødvendigt for processens videre udvikling
  • At den unge via øget trivsel fremmer den generelle læring og rustes til at blive uddannelsesparat.

Målgruppen:

Unge der har brug for et boost af deres selvværd, ved angst for fremlæggelser og generel at udtrykke deres mening og deltage i undervisningen, generel introvert adfærd, abnorm ekstrovert adfærd eller ikke-uddannelsesparat. 

Kontakt os for mere information

Særligt tilrettelagt forløb

AO Coaching og Aalborg Outdoor har erfaring med at lave særlig tilrettelagte forløb, som tilgodeser netop jeres behov. Det kan eksempelvis være trivsel for grupper/klasser, for at opnå mødestabilitet, for sensitive unge og meget mere. Vores erfaring inden for trivselsoptimering og selvudvikling gør, at vi kan skabe fundamentet til  forskellige målgruppers positive udvikling.

Grundlæggende:
Vores forløb tager udgangspunkt i hverdagen, så de faglige personer, der omgiver den enkelte, kan med fordel inddrages.

Eksempler på fokus:

  • Udvikle selvværd og selvtillid
  • Fremme trivsel generelt
  • Skabe positive relationer indenfor grupper/klassen
  • Nye øjne på problematikker i den professionelle relation
  • Skabe nye handlemønstre for eksempelvis skoler, institutioner eller kommunale tilbud

Målgruppen:

Alle aldersgrupper, som har brug for et løft på det personlige eller professionelle plan.

Kontakt os for mere information

[contact-form-7 id=”1319″ title=”Contact Form”]

Information

Vi udvikler forløb til jer

Gennem samarbejde skabes det bedste resultat. Derfor har vi både færdige koncepter og lave særligt tilrettelagte forløb.

Vi er klar!

Vores forløb kan foregå i jeres lokalområde. Vi har primært samarbejde med mange af de nordjyske kommuner, men vi tager også opgaver ind i Midtjylland.

Vores team

Vores team består ved udviklingsforløb primært af Anja Otte (AO coaching) og Martin Funke (Aalborg Outdoor). Anja og Martin har gennem en lang årrække samarbejdet om afvikling af forløb, men har ligeledes være proaktiv indenfor sensitive unge, ikke-uddannelseparate og meget andet.

da_DKDansk