Oversigt havkajak aktiviteter

Havkajak introduktion – Pris: 475,- pr. deltager inklusiv alt udstyr.

IPP2 kursus inkl. bevis – Pris: 2.150,- pr. deltager inklusiv alt udstyr

Instruktør 1 kursus inkl. bevis – Pris: 2.150,- pr. deltager inklusiv alt udstyr

Kurser og introduktioner afholdes som udgangspunkt fra Aalborg Sejlklub, men kan flyttes til eksempelvis Nordens Kridtgrav (Hasseris Kridtgrav), hvis der er for meget vind.

Reserver plads på kursus her:

Link til kurser

Havkajak Introduktion

Beskrivelse

Vil du se om havkajak er noget for dig, så er et havkajak introduktion forløb et godt udgangspunkt. Du bliver introduceret til de mest grundlæggende teknikker til fremadroning og bliver bekendt med grundlæggende forhold omkring kajakroning. 

Inkluderet i prisen er leje af havkajak, våddragt, neoprensko og svømmevest, men du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Havkajak IPP2 Kursus (Begynderkursus)

Et begynderkursus som er en god start på at blive en helstøbt havkajakroer. IPP2 kurset indeholder gennemgang af grundlæggende tekniske færdigheder, så du trygt kan navigere din havkajak og kan redde dig selv og din romakker.

IPP2 kursus er adganggivende til de fleste havkajakklubber. Der udstedes kursusbevis efter bestået kursus fra Dansk Kano og Kajak Forbund. Kurset afholdes over 2 dage med 8 timer pr. dag. 

Kurset er egne til dem der på sikker vis, vil ro havkajak i deres fritid – både privat og i klub.

IPP2 beviset er et krav for at blive medlem af langt de fleste kajakklubber. 

Havkajak Instruktør1 Kursus

Beskrivelse af instruktør1

Dette kursus fokusere på at blive en god underviser i basale færdigheder i havkajak. Der vil blive gennemgået og øvet undervisningsteknikker og tekniske gennemgang af diverse tag på vand og land. 

På dette kursus bliver du klædt på til at undervise andre.

Lej en havkajak eller en stabil 2er kajak

Se mere her: Link

da_DKDansk