SUP Yoga

SUP Yoga (Stand Up Paddleboard Yoga)

SUP Yoga event (1)

SUP Yoga…. En sjov og anderledes oplevelse.

Prøv yoga måske for første gang ude på vandet på et Stand Up Paddleboard i den dejlige danske natur.

Den skønne sanseoplevelse med yoga på et SUP board ude på vandet er styrkende og udfordrende for din balance og core, en fantastisk måde at finde ind til din indre og ydre styrke på, en måde at glemme din måske hektiske hverdag på, og en virkelig effektiv måde at få hjælp til at finde indre ro, balance og koncentration.

Der vil være en kort intro på land. På vandet padles der til et perfekt spot for SUP Yoga undervisningen, og der kastes anker. Yogaundervisningen vil starte med stillinger, hvor tyngdepunktet er lavt, for lidt efter lidt i et flow at udvikle sig til stående stillinger og afsluttende en liggende sekvens.

Undervisningen vil være tilrettelagt, så alle vil kunne deltage uanset erfaring med yoga eller ej.

Pris: 300,- for 1,5 time inkl. SUP board, padle, anker, våddragt, vindjakke og svømmevest. (min. 5 deltagere, maks.: 12 deltagere)

SUP Yoga event (2)

Oplev en unik SUP oplevelse med både Stand Up Paddle og SUP Yoga i samme event.

På skift vil der være intro til Stand Up Paddle og SUP Yoga, få en god fornemmelse af SUP og dernæst SUP Yoga undervisning.

Pris: 550,- for 2,5 time inkl. Stand Up Paddleboard, padle, anker, våddragt, vindjakke, svømmevest og 2 undervisere. (min. 8 deltagere, maks.: 25 deltagere)

Information

Vi arrangerer SUP Yoga i Vestre Fjordpark, på Limfjorden, Kridtgraven i Hasseris, Løgstør og på Mariager Fjord. Har du andre ønsker til afholdelse eller lokationer, så er du velkommen til at kontakte os.

Forespørgsel omkring SUP Yoga

 

Lej Stand Up Paddleboard

Se mere her: Link